Ebru Gündeş'in Değişimi Şok Etti! Çene Uzamış, Burun ve Elmacık Kemikleri Yeniden.... “Ne Oldu Sana Tanıyamadık!”

Ebru Gündeş'in Değişimi Şok Etti! Çene Uzamış, Burun ve Elmacık Kemikleri Yeniden.... “Ne Oldu Sana Tanıyamadık!”
Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş'in Son Paylaşımlarındaki Estetik Değişiklikleri Dikkat Çekti. Takipçileri, Değişen Yüz Hattı ve Şapkalı Pozlarına "Tanıyamadık" Yorumları Yaptı.

Son dönemin popüler şarkılarıyla gündemde olan Ebru Gündeş, yaptığı estetik müdahalelerle takipçilerini şaşırttı. Reza Zarrab ile evliliğinin sona ermesinin ardından hem müzik kariyeriyle hem de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Gündeş, son olarak "Vakitsin Geldin" isimli şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.

ekran-goruntusu-2023-12-15-150056.jpg

7,9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı şapkalı pozlarıyla dikkat çeken Ebru Gündeş'in son hali, takipçileri tarafından tanınmakta zorlandı.

Yayınladığı fotoğraflarda özellikle çenesinin uzaması, burnunun ve elmacık kemiklerinin belirginliği göze çarptı. Yüzünün bir kısmını kapatarak verdiği pozlarla dikkat çeken Gündeş, takipçilerinden "Tanıyamadık" gibi yorumlar aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-15-150105.jpg

Ebru Gündeş'in bu değişimi, estetik müdahalelerin bir sanatçının görünümü üzerinde ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini gösteriyor. Ünlü sanatçının yeni görünümü, hayranları arasında hem şaşkınlık hem de merak uyandırdı.

Ebru Gündeş'in müzik kariyerinin yanı sıra, bu göze çarpan değişiklikler de takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.