Arka Sokaklar Hafta Bir Değil İki Gün Yayınlanacak! Reyting Savaşı Başladı… 'Kızıl Goncalar' ve 'Ömer' Dizileri Düşünsün!

Arka Sokaklar Hafta Bir Değil İki Gün Yayınlanacak! Reyting Savaşı Başladı… 'Kızıl Goncalar' ve 'Ömer' Dizileri Düşünsün!
Reyting rekabeti kızışıyor: 'Kızıl Goncalar' ve 'Arka Sokaklar', haftada iki bölümle ekrana geliyor. Pazartesi günü 'Kızıl Goncalar'ın ilk bölümü ve 'Arka Sokaklar'ın yeni bölümü, cuma günü ise yine yeni bölümü izleyiciyle buluşacak.

Reyting Savaşında Yeni Hamle: 'Kızıl Goncalar' ve 'Arka Sokaklar' Haftada İki Kez Karşı Karşıya

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Arka Sokaklar', 18 yıllık serüvenine yeni bir rekabetle devam ediyor.

Kanal D, reyting rekabetini kızıştırmak adına, 'Arka Sokaklar' dizisinin yeni bölümlerini hem pazartesi hem de cuma günleri yayınlama kararı aldı. Bu hamle, Fox TV'nin iddialı yeni dizisi 'Kızıl Goncalar'ın pazartesi günkü yayını ile aynı zamana denk geliyor.

'Kızıl Goncalar'ın İlk Bölümü Merakla Bekleniyor

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı 'Kızıl Goncalar', 18 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, TRT 1′in 'Selahaddin Eyyubi', Star TV’nin 'Ömer', Atv’nin 'Safir' ve Show TV’nin 'Ne Gemiler Yaktım' gibi popüler dizilerle reyting mücadelesine girecek.

'Arka Sokaklar'dan Stratejik Hamle

Kanal D'nin aldığı kararla, 'Arka Sokaklar' dizisi ise pazartesi ve cuma günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek. 18 yıldır devam eden ve her hafta sabit bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, bu hamlesiyle reyting savaşında 'Kızıl Goncalar'a meydan okuyor.

İzleyiciler bu rekabeti merakla takip ediyor. 'Kızıl Goncalar'ın ilk bölümüyle ne kadar başarılı olacağı ve 'Arka Sokaklar'ın pazartesi günü yeni bölümüyle nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir soru işareti. Her iki dizinin de haftada iki kez ekrana gelmesi, televizyon dünyasında yeni bir rekabet dönemini başlatıyor. İzleyiciler, bu çekişmeli reyting yarışını yakından takip edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.