Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle dans edip eğlenmişti! Seda Üren'den Sert Tepki! ''Bizi De Beğenmezler Şimdi!"

Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle dans edip eğlenmişti! Seda Üren'den Sert Tepki! ''Bizi De Beğenmezler Şimdi!"
Zeynep Bastık, eski eşi Tolga Akış ve yeni sevgilisi Alican Ayyıldız ile aynı mekanda eğlendi. Olay, meslektaşı Seda Üren tarafından eleştirildi.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış ve yeni sevgilisi Alican Ayyıldız ile Arnavutköy'deki bir mekanda bir arada eğlenmesi, magazin gündemine bomba gibi düştü. 2011 yazında evlenen ve Temmuz 2022'de boşanan Bastık ve Akış'ın bu durumu, modern ilişki anlayışlarının bir göstergesi olarak yorumlandı.

ekran-goruntusu-2023-12-17-125237.jpg

Bastık, gazetecilere yaptığı açıklamada, "2024 yılındayız artık, böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya." dedi.

Bu durum, pop dünyasının başka bir tanınmış ismi Seda Üren tarafından eleştirildi. Kasımpaşa'daki bir otelde gerçekleşen ödül törenine katılan Üren, "Ben o kadar modern değilim. Öyle bir rahatlığım olamaz.

ekran-goruntusu-2023-12-17-125249.jpg

Çocukları olsa ayrı bir durum olurdu ama bu biraz değişik. Onlar biraz fazla entelektüel. Biz şimdi böyle söyleyince bizi de beğenmezler!" şeklinde konuştu. Üren'in bu sözleri, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı buldu. Zeynep Bastık'ın bu modern ve rahat tutumu, toplumun farklı kesimlerinden farklı tepkiler alıyor. Bazıları bu durumu özgürlükçü ve çağdaş bir yaklaşım olarak görürken, bazıları ise daha geleneksel değerlere sahip çıkılmasını savunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.