Turabi Kime ''Survivor'a Gitmeden Sevişelim'' Yazdı! Mesajlar İfşa Oldu! İşte O Konuşmalar...

Turabi Kime ''Survivor'a Gitmeden Sevişelim'' Yazdı! Mesajlar İfşa Oldu! İşte O Konuşmalar...
Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, sosyal medyadan gelen cesur bir teklife, "Evlenmeden olmaz" diyerek yanıt verdi ve hayranlarını şaşırttı.

Turabi Çamkıran, Survivor'daki başarılı performansı ve karizmatik kişiliğiyle tanınan bir isim. 2014 ve 2015 yıllarında Survivor'da şampiyon olan Çamkıran, All Star 2024 sezonu için de adından söz ettiriyor. Acun Ilıcalı'nın resmi açıklamasıyla Survivor All Star'da yer alacağı kesinleşen Çamkıran, sosyal medya aktivitelerini de artırdı.

ekran-goruntusu-2023-12-17-143415.jpg

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Çamkıran'a, sosyal medyadan "Gitmeden sevişelim" şeklinde bir mesaj geldi. Survivor yarışmacısı, bu cesur teklife "Maalesef cevabım hayır olacak, artık evlenmeden olmaz. Anamın gönlünü almanız lazım" diyerek yanıt verdi. Bu yanıt, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Çamkıran'ın hayranları tarafından olumlu karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-12-17-143402.jpg​​​​​​​

Turabi Çamkıran'ın bu tür mesajlara verdiği samimi ve aile değerlerine vurgu yapan cevaplar, onun kişiliğinin farklı yönlerini gösteriyor. Yarışmacının bu yanıtı, sosyal medyada saygı ve takdir topladı. Survivor yarışmasındaki rekabetçi tavrının yanı sıra, bu tür kişisel açıklamalarıyla da dikkat çeken Çamkıran, hayran kitlesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.