Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Sevgili Mi? Bomba İddia Ortalığı Karıştırdı! '' Meğerse Hayranıymış!''...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Sevgili Mi? Bomba İddia Ortalığı Karıştırdı! '' Meğerse Hayranıymış!''...
Ünlü Oyuncu ve Şarkıcının Aşkı: Serenay Sarıkaya ve Mert Demir İddiaları Karıştırıyor!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir arasında aşk iddiaları magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. Sarıkaya, bir davet sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" adlı şarkısında vokal yapan kişinin kendisi olduğunu açıklamıştı. Ancak, ikilinin aşk hayatına dair çıkan haberlere ise yalnızca "Durun bakalım" diyerek cevap vermişti. Sarıkaya'nın bu gizemli açıklamasının ardından şimdi ise bomba bir iddia daha ortaya atıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-19-140805.jpg

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir arasındaki aşk iddiaları, TV8'deki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yapılan bir açıklama ile daha da dikkat çekici hale geldi. Programın sunucusu Müge Dağıstanlı, "2 ay önce arıyor Serenay Sarıkaya'yı Mert Demir. 'Böyle böyle bir şarkı var, ben de sizin tarzınıza, sesinize hayranım, vokal yapar mısınız?' Serenay Sarıkaya'ya şarkıyı gönderiyor. Serenay şarkıyı çok beğeniyor. Zaten müzik zevki de olan birisi. Buluşuyorlar, vokali yapıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dağıstanlı, "Bir süre böyle tanışıklık, arkadaşlık... Ama 10 gün önce artık resmi olarak, resmi olarak dediğim aşka dönüşmüş, 10 günlük bir aşk durumları var." dedi.

resim-2023-12-19-140831582.png

Semiha Yankı, "O şarkı bence Serenay'a yapılmıştır. Ateşe düştüm diye..." yorumunu yaparken, Müge Dağıstanlı ise "Hayranıymış çünkü. Yani Serenay Sarıkaya'nın gazetecilere 'Durun bakalım' demesi yarın öbür gün bir çıktıklarında 'Ben size yalan söylememiştim, o dönemde düşünüyorduk, bakıyorduk'un ön anonsu." şeklinde konuştu.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisiyle ilgili bu yeni gelişmeler magazin dünyasını heyecanlandırırken, çiftin aşk hayatı hakkında daha fazla detayın merakla beklenmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.