Ünlü Golfçü Yılbaşı Pozuyla Yıktı Geçti! Dekolteli Noel Baba Kıyafeti Hayran Bıraktı...

Ünlü Golfçü Yılbaşı Pozuyla Yıktı Geçti! Dekolteli Noel Baba Kıyafeti Hayran Bıraktı...
Paige Spiranac, sadece golf yetenekleriyle değil, sosyal medya platformlarındaki etkileyici varlığıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Cesur Noel Kostümüne Sosyal Medyada Beğeni Yağmuru!

Golf dünyasının fenomen ismi Paige Spiranac, golf kariyerine ara vermesine rağmen sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Profesyonel golf kariyerine uzak kalsa da Spiranac, eski günlerine dönme fırsatını kaçırmıyor. Golf oynadığı anları ve golf taktiklerini paylaşmasının yanı sıra cesur pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor. Son olarak, Instagram hesabından yeni yıl coşkusunu erkenden kutladığı cesur bir pozla hayranlarının karşısına çıktı.

ekran-goruntusu-2023-12-19-141140.jpg

Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken paylaşımında, Paige Spiranac Noel Anne kostümüyle poz verdi. Fenomen ismin bu cesur paylaşımı kısa sürede hayranlarından büyük beğeni topladı. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Paige Spiranac'ın bu eğlenceli ve coşkulu paylaşımı, sosyal medyada geniş bir ilgi ve olumlu geri dönüş aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-19-141129.jpg

Paige Spiranac, sadece golf yetenekleriyle değil, sosyal medya platformlarındaki etkileyici varlığıyla da adından sıkça söz ettiriyor ve takipçileriyle etkileşimde bulunmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.