Göğüs Dekoltesiyle Dudak Isırttı! Görenlerin Yürekleri Hop İnip Hop Kalktı! ''Kapatmayı Unuttu Herhalde''

Göğüs Dekoltesiyle Dudak Isırttı! Görenlerin Yürekleri Hop İnip Hop Kalktı! ''Kapatmayı Unuttu Herhalde''
Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla nefesleri kesti. Fizik, güzellik, aura ve çekiciliğini konuşturan Lottie Moss, hayranlarını mest etti! İşte merak edilen tüm detaylar…

Ünlü model Kate Moss'un kardeşi Lottie Moss, cesur ve dikkat çekici paylaşımlarıyla yine gündeme oturdu. Sosyal medyada 600 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim, Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla bir kez daha ilgi odağı oldu. Bu sefer Lottie Moss, bluzunun dekoltesiyle görenleri şaşkına çevirdi ve birçok kişi tarafından tamamen çıplak sanıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-19-141517.jpg

Sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla ve cinsel hayatına ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken Lottie Moss, geleneğini sürdürdü. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafında, deri uzun ceketinin içine sadece göğüslerinin ucunu kapatan ilginç bir dekolteli bluz ve transparan bir pantolon tercih etti. Fenomen ismin bu cesur kombini, göğüs altı dekoltesinin sınırlarını zorlamasıyla dikkat çekti ve paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

ekran-goruntusu-2023-12-19-141527.jpg

Paylaşımına "Oh la la" notunu ekleyen Lottie Moss, sosyal medya kullanıcılarının büyük beğenisini kazandı. Moss'un güzelliğini öven yorumlarla dolu olan paylaşımına, kıyafeti anlayamayan bir sosyal medya kullanıcısı da "Hiçbir şey giymemiş mi?" şeklinde espriyle yorum yaparak ilgi çekti.

Lottie Moss'un cesur ve sıradışı tarzı, sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor ve takipçilerini sürekli olarak şaşırtmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.