Defne Samyeli Kızları Gündem Oldu! Deren ve Derin Talu'nun Transparan Kıyafetleri Göz Kamaştırdı!

Defne Samyeli Kızları Gündem Oldu! Deren ve Derin Talu'nun Transparan Kıyafetleri Göz Kamaştırdı!
GQ Türkiye'nin düzenlediği "Men of the Year Ödülleri" töreni, birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla dün akşam gerçekleşti. Türkiye'de 11. kez düzenlenen bu prestijli törende birçok ünlü isim ödüllerini aldı ve gece adeta bir ünlüler geçidine dönüştü.

Geceye katılan isimler arasında yer alan güzel kardeşler Deren Talu ve Derin Talu, geceye damga vurdu. İkili, sadece güzellikleriyle değil aynı zamanda şıklıklarıyla da büyük ilgi gördü.

Deren Talu, gece öncesinde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kardeşi Derin Talu ile tarzlarını konuşturdu. Bu paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çektiler.

ekran-goruntusu-2023-12-19-142720.jpg

Deren Talu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı video, izleyicilerden büyük ilgi gördü. İki kardeş, "büyüleyici güzellik" yorumlarıyla övgü alırken, gece boyunca tercih ettikleri şık siyah kıyafetler de beğenilerin odağında oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-19-142708.jpg

Anneleri Defne Samyeli ile birlikte geceye katılan kızlardan Deren Talu, sadece güzelliğiyle değil aynı zamanda kusursuz fiziğiyle de tüm geceye damgasını vurdu. Deren ve Derin Talu, geceye kattıkları zarif ve çarpıcı tarzlarıyla GQ Ödül Töreni'nde unutulmaz bir izlenim bıraktılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.