Dilek Taşı Dizisine Sürpriz Transfer! Kadroya Turgay Tanülkü'de Girdi! Turgay Tanülkü Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Dilek Taşı Dizisine Sürpriz Transfer! Kadroya Turgay Tanülkü'de Girdi! Turgay Tanülkü Kimdir, Kaç Yaşındadır?
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dilek Taşı'na usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu. 15. bölümden itibaren 'Aziz Ağa' karakterini canlandıracak Tanülkü, Salih Bademci'nin geçmişinden gelen önemli bir figür olarak dizide yer alacak.

Turgay Tanülkü 'Dilek Taşı' Dizisinde: 'Aziz Ağa' Rolüyle Ekrana Dönüyor. Pastel Film'in başarılı yapımcıları Yaşar ve Efe İrvül'ün imzasını taşıyan ve Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan 'Dilek Taşı' dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Osman Taşçı'nın yönettiği ve Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı güçlü kadro, şimdi de usta oyuncu Turgay Tanülkü'yü ağırlıyor.

Dilek Taşı Dizisine Sürpriz Transfer!

Tanülkü, dizinin 15. bölümünden itibaren 'Aziz Ağa' karakteriyle seyircilerin karşısına çıkacak. Karakter, Mustafa'nın (Salih Bademci) geçmişinden gelen ve dizinin hikayesine derinlik katacak önemli bir figür olarak tanımlanıyor. Tanülkü'nün deneyimi ve karaktere kattığı derinlik, dizinin dinamiklerine yeni bir boyut kazandıracak gibi görünüyor.

Kadroya Turgay Tanülkü'de Girdi!

Turgay Tanülkü, kariyeri boyunca birçok başarılı yapımda rol almış ve her karaktere özgün bir yorum getirmesiyle tanınıyor. 'Dilek Taşı'ndaki 'Aziz Ağa' karakteriyle, izleyicilerin gönlünde yeniden taht kurmaya hazırlanıyor. Tanülkü'nün katılımı, dizi severler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Bu heyecan verici gelişme, 'Dilek Taşı' dizisinin hikayesine nasıl bir etki yapacağı ve Tanülkü'nün performansının nasıl olacağı konusunda merak uyandırıyor. Tanülkü'nün diziye katılımıyla birlikte, 'Dilek Taşı'nın ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ve hikayenin nasıl şekilleneceği ise büyük bir merak konusu.

Turgay Tanülkü 18 Temmuz doğumlu oluğ Uşak ilinde dünyaya gelmiştir. Şuan 70 yaşındadır...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.