Hafsanur Sancaktutan Smokin Giyip Poz Verdi! Ceketin Önünü Açınca Olanlar Oldu! İşte O Pozlar...

Hafsanur Sancaktutan Smokin Giyip Poz Verdi! Ceketin Önünü Açınca Olanlar Oldu! İşte O Pozlar...
Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, beyaz bir smokinle çektiği cesur pozlarla sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin başarılı genç oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, hem oyunculuğuyla hem de tarzıyla dikkat çekiyor. Birçok başarılı projede yer alan ve performansıyla övgüler toplayan Sancaktutan, sosyal medya hesabından cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Son paylaşımında beyaz bir smokin giyen Sancaktutan, ceketinin önünü açarak poz verdi. Cesur ve iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun bu gönderisi kısa sürede olay oldu. Binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımına takipçileri, "Çok güzelsin," "Harika görünüyorsun," "Yine olaysın," "Türkiye'nin en güzeli," "Büyüleyici bir güzellik" gibi olumlu tepkiler gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-12-20-151856.jpg

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da doğdu ve çok genç yaşlardan itibaren tiyatroya olan ilgisiyle dikkat çekti. Tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanan Sancaktutan, 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Aşk Ağlatır dizisindeki Ada Meryem karakteri ile tanındı ve Son Yaz dizisindeki Yağmur rolüyle adından söz ettirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-20-151847.jpg​​​​​​​

Ünlü oyuncunun son projesi Disney Plus ekranlarında yayınlanan "Dünyayla Benim Aramda" adlı dizi oldu. Hafsanur Sancaktutan, hem yetenekli oyunculuğuyla hem de iddialı tarzıyla gençler arasında büyük bir hayran kitlesi edinmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.