Esra Erol'da Ortalık Resmen Kaos Ortamına Döndü! Öyle Bir Yasak Aşk Olayı Ortaya Çıktı ki! 9 Aylık Hamile… Baba Başkası Çıktı!

Esra Erol'da Ortalık Resmen Kaos Ortamına Döndü! Öyle Bir Yasak Aşk Olayı Ortaya Çıktı ki! 9 Aylık Hamile… Baba Başkası Çıktı!
Esra Erol'un canlı yayınında, 9 aylık hamile bir kadın olan Seda Hanım'ın kaybolma iddiası, yasak aşk skandalına dönüştü. Seda Hanım'ın açıklamaları stüdyoyu darmaduman etti.

Esra Erol'un canlı yayınında, çarpıcı bir yasak aşk hikayesi gün yüzüne çıktı ve stüdyo içinde büyük bir kaos yaşandı. Programda, 9 aylık hamile bir kadın olan Seda Hanım'ın kaybolma iddiası ve eşi Murat Bey ile yaşadığı sorunlar gündeme geldi. İddiaların arasında DNA testi talebi, kaybolma iddiası ve yasak aşk skandalı bulunuyor.

Esra Erol'da Ortalık Resmen Kaos Ortamına Döndü!

Programın başlangıcında, Esra Erol, Murat Bey'i stüdyoya davet etti ve eşinin kaybolma hikayesini anlattı. Seda Hanım'ın eşinin kaybolmasının ardındaki nedenleri ve sebepleri merak eden Esra Erol, stüdyo içinde gerilimi artırdı.

ekran-goruntusu-2023-12-21-132354.png

Murat Bey, eşinin telefonunu sürekli sakladığını ve bir gün "Sen Esra Erol'a çıkıyor musun?" dediğini belirtti. Bunun üzerine Seda Hanım, "Çocuğu sürekli göstermeyeceğim diye beni tehdit ediyor. 'Başkasının üstüne yaptırıcam!' diyor. 'Bu çocuk kimden gülüm?' diye sordum ben. 'Senden değil!' diyor. Mesajları duruyor. Ben hiç tepki vermedim. Ama DNA testini istiyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öyle Bir Yasak Aşk Olayı Ortaya Çıktı ki!

İddiaların odağında olan Seda Hanım canlı yayına telefonla bağlandı ve eşi Murat Bey ile yaşadığı sorunları anlattı. Ancak şaşırtıcı olan, Seda Hanım'ın verdiği şok açıklamalar oldu. Seda Hanım, "Eşim ne yüzle oraya çıkıyor?" dedi ve bebeğinin biyolojik babasının Yıldıray Dalkıran olduğunu açıkladı. Bu açıklama, stüdyoda büyük bir şok etkisi yarattı.

Esra Erol'un, Seda Hanım'a "Siz 2 insanla ilişki mi yaşıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise Seda Hanım'ın, "O ne o yüzle oraya çıkıyor?" yanıtı gelince stüdyo içinde büyük bir karmaşa yaşandı.

Son olarak, Esra Erol, "Valla siz 9 aylık bu bebeği nasıl Yıldıray'dan yaptıysanız, sizin bulduğunuz yüzü o da bulup çıkmış" diyerek tepki gösterdi. Program, izleyicileri şok eden bu yasak aşk skandalıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.