Zeynep Bastık'in Cesur Pozu Olay Oldu! Derin Dekoltesi ve Mini Elbisesiyle Fizik Şov! Sevgilisi ve Eski Eşiyle Gündemde...

Zeynep Bastık'in Cesur Pozu Olay Oldu! Derin Dekoltesi ve Mini Elbisesiyle Fizik Şov! Sevgilisi ve Eski Eşiyle Gündemde...
GQ Türkiye Men of the Year 2023 ödül töreninde Zeynep Bastık, transparan ve mini siyah elbisesiyle geceye damgasını vururken, magazin muhabirlerine verdiği esprili yanıtlarla da gündem oldu."

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, GQ Türkiye Men of the Year 2023 ödül töreninde göz kamaştıran bir görünüm sergiledi. Cesur ve şık bir transparan, mini siyah elbise tercih eden Bastık, gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Ödül töreninde Yılın Hype'ı ödülünü KÖFN'e takdim eden Bastık, tüm bakışları üzerine topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-21-134444.jpg

Ödül töreni öncesinde magazin muhabirleriyle yaptığı sohbette, Zeynep Bastık, cevap vermek istemediği bir soruya verdiği esprili yanıtla gülümsetti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte bir mekanda eğlenen Bastık, aynı mekanda eski eşi Tolga Akış'ın da bulunması hakkındaki sorulara "2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya." şeklinde cevap verdi.

ekran-goruntusu-2023-12-21-134455.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde, magazin muhabirlerinin konuyu tekrar gündeme getirmesi üzerine ise Bastık, "Böyle şeyler konuşmayalım. Yanlış anlaşılmış ya da yazılmış. O kadar güzelim ki artık daha fazla soruya cevap veremeyeceğim" diyerek esprili bir tavır sergiledi.

Zeynep Bastık'ın bu özel gecede sergilediği stil ve esprili tutumu, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Şık ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiren Bastık, hem moda hem de müzik dünyasında etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ödül gecesindeki görünümü ve rahat tavrıyla dikkatleri üzerine çeken güzel şarkıcı, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.