Çağla Şimşek’in Yeni Projesi Belli Oldu! Mahsun Kırmızıgül'ün Teklifine Evet Dedi! 'Güzel Atlar Diyarı'nda Başrolde!

Çağla Şimşek’in Yeni Projesi Belli Oldu! Mahsun Kırmızıgül'ün Teklifine Evet Dedi! 'Güzel Atlar Diyarı'nda Başrolde!
Genç yetenek Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül'ün hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği 'Güzel Atlar Diyarı' isimli yeni dizide 'Sema' karakteriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Türk televizyon dünyasının genç ve başarılı isimlerinden biri olan Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen yeni projesi 'Güzel Atlar Diyarı'nda yer alacak.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ve henüz yeni ismi netleşmeyen bu dizi, Şimşek'in "Sema" rolüyle seyirci karşısına çıkacağı bir proje olarak dikkat çekiyor.

Çağla Şimşek’in Yeni Projesi Belli Oldu!

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün hem yapım ortaklığını üstlendiği hem de ilk bölümlerin yönetmenliğini yapacağı bu dizi, Feraye Şahin'in kaleminden çıkacak. Med Yapım ve Boyut Film ortaklığında hayata geçirilecek olan projede, güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Kadroda Halil Ergün (Hakim), Nergis Öztürk (Hanzade), Meltem Cumbul (Meryem), Melis Birkan (Ünzile), Eren Vurdem (Cihangir), Güven Murat Akpınar (Mert), Sercan Badur (Tufan), Yusuf Atala (Derviş), Işıltı Su Alyanak (Alara), Yiğit Yapıcı (Cemal), Büşra Yılmaz Bulut (Dilan), Mustafa Arda Işık (Hakimcan) ve Hümay Güldağ (Gülseren) gibi isimler yer alıyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün Teklifine Evet Dedi! 'Güzel Atlar Diyarı'nda Başrolde!

Çağla Şimşek'in bu yeni projesi, genç oyuncunun kariyerindeki yeni bir adım olarak görülüyor. 'Güzel Atlar Diyarı', hem hikayesi hem de kadrosuyla Türk televizyonlarının yeni hitlerinden biri olmaya aday. Dizi hakkında daha fazla detayın ve yayın tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.