İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın Son Halini Görenler İnanamadı! Bu Nasıl Zayıflamak Böyle...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın Son Halini Görenler İnanamadı! Bu Nasıl Zayıflamak Böyle...
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, zayıflayarak dikkatleri üzerine çekti. Son pozlarıyla olay yaratan Dilan Çıtak, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türk müziğinin efsanevi isimlerinden İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak, sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine oturdu. Müzikle ilgilenen ve sahne performanslarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak, son zamanlarda kilo vererek göz kamaştıran bir dönüşüm geçirdi.

Zayıfladıktan sonra cesur ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken başarılı şarkıcı, hayranlarının büyük ilgisini çekti. Sosyal medya platformlarında, Dilan Çıtak'ın değişimi ve estetik duruşu hakkında yapılan yorumlar birçok kişiyi etkiledi.

ekran-goruntusu-2023-12-25-150757.jpg

Çıtak'ın zayıflığının sırrını paylaşması da merak konusu oldu. Güzel şarkıcı, düzenli beslenme, bol yürüyüş ve spor yapmanın kendi zayıflama yöntemi olduğunu belirtti. Kendisini sevenlere bu sağlıklı yaşam tarzını önerdi.

ekran-goruntusu-2023-12-25-150808.jpg​​​​​​​

Dilan Çıtak, bir süre önce babasının gölgesinde kalmaktan ve sadece onun kızı olarak anılmaktan sıkıldığını ifade etmişti. "Yeter ya, sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum. Çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz. Bırakın artık salın beni ya. Babam ayrı ben ayrı, biz böyle iyiyiz ve çok mutluyuz. Babam koca bir ses ve bu işin şahı." şeklinde isyan etmişti. Dilan Çıtak, kendi kimliği ve yetenekleriyle ön plana çıkmak istediğini vurgulamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.