Bülent Şakrak ile Boşanan Ceyda Düvenci'ye Flaş Soru! Tekrar Evlenir Misiniz! Cevap Herkesi Şaşırttı!

Bülent Şakrak ile Boşanan Ceyda Düvenci'ye Flaş Soru! Tekrar Evlenir Misiniz! Cevap Herkesi Şaşırttı!
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırdıktan sonra "Tekrar evlenir misin?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2014 yılında Kaz Dağları'nda dünyaevine girmiş, ancak geçtiğimiz yıl evliliklerinde sorunlar yaşadıkları haberleriyle gündeme gelmişlerdi. Evliliklerinde yaşanan sorunları aşamayınca, çift dostça bir şekilde boşanma kararı almıştı.

Özellikle Bülent Şakrak'ın isteği üzerine tek celsede son bulan bu evliliğe dair Ceyda Düvenci'nin açıklamaları dikkat çekmişti. Düvenci, "Değişik bir yazdı. Hayatımın değiştiği bir yazdı. Artık iyiyim. Biraz zor geçti" demişti.

resim-2023-12-25-161918377.png

Sibel Arna'nın programına katılan Ceyda Düvenci, burada "Tekrar evlenir misin?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Başarılı oyuncu, "Aşk her zaman mümkün ama tekrar evlenmem, bunlar çok büyük konuşulan meseleler. Ben aşkı hayatımın içinde her yerden bulabilirim. Aşk benim için bütünsel bir duygu" şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci, "Daha 46 yaşındayım, tabii ki aşık olacağım" diyerek de konuyu kapatmış oldu. Ceyda Düvenci'nin boşanmasının ardından aşk hayatına dair merak edilen soruları bu yanıtla yanıtladığı görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.