Aslıhan Güner ve Emir Benderlioğlu 'Yalan' Dizisinde Buluşuyor!

Aslıhan Güner ve Emir Benderlioğlu 'Yalan' Dizisinde Buluşuyor!
Süreç Film'in Kanal D için hazırladığı yeni dizi 'Yalan'da, Aslıhan Güner 'Melike' rolünde, Emir Benderlioğlu ise 'Cengiz' karakteriyle ekranlara geri dönüyor.

Aslıhan Güner’in başrolünde yer aldığı ve Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan yeni dizi "Yalan", heyecan verici bir oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Aslıhan Güner ve Emir Benderlioğlu 'Yalan' Dizisinde Buluşuyor!

Güner, dizide 20 yıl boyunca haksız yere hapiste kaldıktan sonra serbest bırakılan Melike karakterini canlandıracak.

Dizinin senaryosunu Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş kaleme alırken, dizinin kadrosuna son olarak Emir Benderlioğlu katıldı. Benderlioğlu, dizide Melike'nin ablasının kocası Cengiz karakterine hayat verecek.

“Yalan”, kamuoyunda büyük yankı uyandıran gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanıyor. Melike'nin tahliye olduktan sonra kendisini bir yalanın içinde bulması ve bu süreçte yaşadıkları, dizinin ana konusunu oluşturuyor. Karakterin, yaşadığı zorluklara rağmen iyilikten ve aydınlıktan güç alarak hayata tutunma çabası, izleyicilere ilham verici bir hikaye sunacak.

Bu yeni proje, Aslıhan Güner ve Emir Benderlioğlu'nun güçlü oyunculuk performanslarını bir araya getiriyor. "Yalan"ın prömiyer tarihi ve diğer detayları henüz açıklanmasa da, dizi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.