Yeni Polis Araçları İlk Kez Görüntülendi! Bentley, Porsche, Mercedes, Audi… Bakan Yerlikaya Açıkladı!

Yeni Polis Araçları İlk Kez Görüntülendi! Bentley, Porsche, Mercedes, Audi… Bakan Yerlikaya Açıkladı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonları sonucu ele geçirilen lüks otomobiller, mahkeme kararıyla polis teşkilatına verildi. Ferrari, Bentley, Porsche, Mercedes ve Audi markalarının araçları artık suç örgütlerinin değil, polisin emrinde.

Türkiye'de gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde birçok suç örgütü çökertilirken, bu örgütlerin kullanmış olduğu lüks otomobiller de devletin eline geçti.

ekran-goruntusu-2023-12-26-105605.png

Bentley, Porsche, Mercedes, Audi… Bakan Yerlikaya Açıkladı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonları sonucu ele geçirilen ve aralarında Ferrari, Bentley, Porsche, Mercedes ve Audi markalarının bulunduğu toplam 23 lüks otomobil, mahkeme kararıyla polis teşkilatının kullanımına verildi.

ekran-goruntusu-2023-12-26-105646.png

Suç Örgütlerinden Ele Geçirilen Lüks Otomobiller Artık Polis Teşkilatının Hizmetinde!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bu araçların görüntülerini paylaşarak, "Artık bundan böyle bu araçlar, suç örgütlerinin değil; polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır" ifadelerini kullandı. Yerlikaya, ayrıca ülkenin huzuru için görev yapan polis teşkilatına teşekkürlerini iletti.

ekran-goruntusu-2023-12-26-105624.pngSuçla mücadelede devletin kararlı tutumunu gösterirken, ele geçirilen lüks araçların polis teşkilatına hizmet etmesi, güvenlik güçlerinin imajını ve operasyonel kapasitesini de artıracak gibi görünüyor. Bu araçlar, suç örgütlerine karşı yapılan mücadelede sembolik bir zafer olarak da kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.