Hande Erçel'in Saçları Kızıl Oldu! Son Hali Milyonlar İkiye Böldü! Herkesten Aynı Ses Çıkıyor! “İyice Değiştin Hande”

Hande Erçel'in Saçları Kızıl Oldu! Son Hali Milyonlar İkiye Böldü! Herkesten Aynı Ses Çıkıyor! “İyice Değiştin Hande”
Aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen Hande Erçel, sosyal medyada paylaştığı yeni tarzıyla büyük ilgi çekiyor. Ünlü oyuncunun giydiği lüks kıyafetler ve aksesuarların fiyatları da konuşuluyor.

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Hande Erçel, son bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile olan ilişkisiyle gündemde. Ancak bu kez gündeme yeni bir nedenle geldi: Yeni tarzı!

30 yaşındaki ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı görsellerle ve kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekti. 31.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasında yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Hande Erçel, kimi takipçilerini tanıyamadığı, kimi tarafından beğenildiği ve kimi tarafından beğenilmediği şeklinde yorumlarla karşılandı. Yeni tarzı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

ekran-goruntusu-2023-12-26-144827.jpg

Erçel'in yeni tarzıyla ilgili paylaşımının ardından, kullandığı lüks marka kıyafetlerin fiyatları da gün yüzüne çıktı. 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre, ünlü oyuncunun giydiği elbise 3.250 TL, ceketi 3.999 TL, çizmesi ise tam 57.770 TL değerindeydi. Kolyesinin fiyatı da 5.200 TL olarak belirlendi. Bu lüks tarzıyla Hande Erçel bir kez daha gündeme oturdu. Ancak çizmelerinin fiyatının abartılı olduğu yönünde eleştiriler de yapıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-26-144841.jpg

Muhabirlerin, ilişkisi hakkında merak ettikleri sorulara gelince, Hande Erçel sadece "Her şey çok güzel. Gayet iyi gidiyor." cevabını vermekle yetindi. Ünlü oyuncunun evlilik düşüncesi hakkında net bir açıklama yapmaması, hayranlarını ve medyayı merak içinde bıraktı. Hande Erçel'in yeni tarzı ve aşk hayatı, şu sıralar büyük ilgiyle takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.