Kızıl Goncalar Dizisinin O Sahnesi Gündeme Oturdu! 'Olan Hep Kızlara Oluyor' 2. Bölüm de Neler Yaşandı?

Kızıl Goncalar Dizisinin O Sahnesi Gündeme Oturdu! 'Olan Hep Kızlara Oluyor' 2. Bölüm de Neler Yaşandı?
Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, ikinci bölümünde ilgi çeken bir matematik denklemi sahnesiyle sosyal medyada konuşuluyor.

RTÜK'ün inceleme başlattığı ve eleştirilere maruz kalan Kızıl Goncalar dizisi, ikinci bölümüyle de gündemden düşmüyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizi, yeni bir tartışmayla karşı karşıya.

resim-2023-12-26-150454536.png

25 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan Kızıl Goncalar'ın ikinci bölümünde, Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakteri ile Şerif Erol'un can verdiği Suavi karakteri arasında geçen bir sahne büyük ilgi gördü.

Bu sahnede Zeynep, beyaz tahtada Suavi'ye bir matematik denklemi sunarak, kapalı kızların okutulmadığı zihniyetine dikkat çekti. Ardından, "Olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız." diyerek odayı terk etti.

Sosyal medyada büyük alkış toplayan bu sahne, diziye olan ilgiyi artırdı. İzleyiciler, Zeynep'in cesur sözleri ve cüretkar tavırlarıyla kadın hakları ve eşitlik konularına vurgu yapılmasından memnuniyetlerini dile getirdi. Kızıl Goncalar dizisi, bu sahnede sergilenen güçlü mesajıyla gündemdeki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.