Sydney Sweeney ''Artık göğüslerimi beğeniyorum'' Demişti! Kırmızı Elbisesiyle Şov Yapıp Hakkını Verdi!

Sydney Sweeney ''Artık göğüslerimi beğeniyorum'' Demişti! Kırmızı Elbisesiyle Şov Yapıp Hakkını Verdi!
Emmy Ödüllü oyuncu Sydney Sweeney, Noel için giydiği kırmızı elbise ve derin dekoltesiyle adından söz ettiriyor, göğüs özgüvenini kutluyor.

'Euphoria' dizisinin başarılı oyuncusu Sydney Sweeney, son dönemde hem performansıyla hem de cesur açıklamalarıyla büyük ilgi topluyor. Güzel oyuncu, lise yıllarında göğüsleri nedeniyle özgüvensiz hissettiğini ve göğüs küçültme ameliyatı düşündüğünü açıklamıştı.

ekran-goruntusu-2023-12-26-151138.jpg

Sweeney, lise yıllarındaki deneyimleri hakkında "Lisedeyken göğüslerimin büyük olmasından rahatsız olurdum ve 18 yaşına geldiğimde onları küçülttürmeyi düşünüyordum" demişti. Ancak annesinin tavsiyesini dinleyerek ameliyat olmaktan vazgeçtiğini ve şu anda göğüsleriyle barışık olduğunu belirtmişti.

Şimdi ise Sydney Sweeney, göğüs özgüvenini cesur bir şekilde kutluyor. Noel için giydiği kırmızı elbise ve derin dekoltesiyle verdiği pozlar, hayranlarının beğenisini kazandı. Sweeney, "Çok genç yaşta vücudumu saklama sürecinden geçtim, ancak kendime daha fazla güvenmeye başladığımda bu değişti. Genç kızlara sahip oldukları bedenlerin harika ve güzel olduğunu göstermek istiyorum. Herkesin vücudu güzeldir. Kendinize güvendiğinizde ve kendi içinizde mutlu olduğunuzda, bu diğer insanlara da yansır" şeklinde konuşarak özgüvenli duruşunu vurguluyor.

ekran-goruntusu-2023-12-26-151129.jpg​​​​​​​

Sydney Sweeney, hem rol aldığı projelerle hem de beden pozitif mesajlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.