Survivor Şampiyonu Şok Etti! Yarışmaya Katılana Bir şey oluyor! Evli ve Çocuklu Kadın Eşcinsel Olduğunu Açıkladı!

Survivor Şampiyonu Şok Etti! Yarışmaya Katılana Bir şey oluyor! Evli ve Çocuklu Kadın Eşcinsel Olduğunu Açıkladı!
Survivor: Mikronezya’nın unutulmaz şampiyonu Parvati Shallow, Instagram üzerinden eşcinsel olduğunu duyurdu ve komedyen Mae Martin ile olan ilişkisini açıkça paylaştı.

Survivor dünyasının en tanınmış yarışmacılarından biri olan Parvati Shallow, hayranlarını şaşırtan bir açıklama yaptı. 41 yaşındaki yarışmacı, sosyal medya hesabı üzerinden eşcinsel olduğunu duyurdu ve uzun süredir devam eden ilişkisini kamuoyuyla paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-01-01-194528.png

2008 yılında "Survivor: Mikronezya - Gönüllüler, Ünlülere Karşı" programında yarışan ve yarışmayı kazanan Parvati Shallow, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, komedyen Mae Martin ile olan ilişkisini gözler önüne serdi. Shallow, paylaştığı fotoğrafta Martin ile dudak dudağa poz verirken, altına "Biz buradayız. Biz eşcinseliz. Mutlu Yıllar" ifadelerini ekledi. Bu cesur ve samimi paylaşım, hayranları ve takipçileri tarafından büyük ilgi ve takdir topladı.

Shallow'un açıklaması ve paylaşımı, özellikle sosyal medyada geniş bir yankı buldu. Podcast yapımcısı ve yazar Evan Ross Katz, Instagram üzerinden yaptığı yorumda, "Kusursuz çift. Bu aşk hikayesinde benim de katkım olduğu için çok mutluyum. İkinizi de seviyorum" dedi ve bu romantik ilişkiyi desteklediğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-01-01-194723.png

Parvati Shallow, Survivor tarihinde en stratejik ve etkileyici oyunları oynayan yarışmacılardan biri olarak kabul ediliyor. Survivor: Mikronezya'daki başarısının yanı sıra, Survivor tarihinde en çok etkileşim yaratan yarışmacılardan biri olarak da tanınıyor. Shallow'un bu açıklaması, hem Survivor hayranlarını hem de LGBTQ+ topluluğunu destekleyenleri sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.