Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı olay oldu! İnci Taneleri Dizisi Ankara'da Mı Çekiliyor! İşte Çekim Mekânları...

Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen yeni dizisi " İnci Taneleri"da Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sahnesi büyük ilgi çekerken, dizinin çekim yerlerinin merak uyandırdı. Peki İnci Taneleri Dizi Ankara'da Mı Çekiliyor!

Yılmaz Erdoğan'ın ekranlara uzun bir aradan sonra dönüş yaptığı ve Hazar Ergüçlü'nün eşlik ettiği " İnci Taneleri " dizisi, yayınlanan yeni fragmanıyla adından söz ettiriyor. Fragmanda Ergüçlü'nün pavyonda yaptığı dans, sosyal medyada ve izleyici çevrelerinde büyük yankı uyandırdı.

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı olay oldu!

Dizi, Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönüşünü müjdeliyor. Dizide Dilber karakterini canlandıracak olan Hazar Ergüçlü, karakterine hayat vermek için özel dans dersleri almış ve fragmanda gösterilen pavyon dans sahnesiyle büyük beğeni topladı. Ergüçlü'nün mini elbisesi ve elindeki zillerle yaptığı oyun havası performansı, izleyicilerin dikkatini çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-01-224744-001.png

İnci Taneleri Dizi Ankara'da Mı Çekiliyor!

Fragmanda, Ankara'nın pavyon kültürüne de gönderme yapıldığı ve Dilber karakterine özel olarak Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısının kullanıldığı görüldü. Bu sahneler, dizinin hikayesi ve atmosferine dair ipuçları sunuyor.

İnci Taneleri Nerede Çekiliyor?

BKM yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı “İnci Taneleri” dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

BKM Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı ve senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı " İnci Taneleri ", KANAL D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, İstanbul’un tarihi ve renkli semtleri Beşiktaş ve Galata'da çekiliyor. İstanbul'un bu iki semti, dizinin hikayesine ve atmosferine katkıda bulunacak renkli görüntüler oluşturuyor.

ekran-goruntusu-2024-01-01-224903-001.png

" İnci Taneleri " dizisinin çekimleri, İstanbul'un bu ikonik bölgelerinde yapılırken, dizinin, Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olması bekleniyor. Yılmaz Erdoğan'ın dönüşü ve Hazar Ergüçlü'nün etkileyici performansı, diziyi merakla beklenen yapımlar arasına sokuyor.

Ergüçlü'nün pavyon dansı sahnesi, sadece diziye değil, aynı zamanda Türk televizyonlarında cinsellik ve kadın imgelerinin işlenişine dair tartışmalara da yeni bir boyut kazandırıyor. " İnci Taneleri ", hem hikayesi hem de görsel anlatımıyla, izleyicilerin beklentilerine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.