Fatih Terim ile Arda Güler Bugün Maça Çıkıyor! Türkiye Televizyonlara Kilitlenecek… İşte Maç Saati

Fatih Terim ile Arda Güler Bugün Maça Çıkıyor! Türkiye Televizyonlara Kilitlenecek… İşte Maç Saati
Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, futbolseverleri aynı akşam ekran başına kilitleyecek. Terim, PAS Giannina karşısında; Arda ise Mallorca'ya karşı ilk kez sahada olacak.

Futbol dünyasının iki önemli ismi, Fatih Terim ve Arda Güler, bugün gerçekleşecek maçlarla tüm Türkiye'yi televizyon başına kilitleyecek. Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos'un başına geçen deneyimli teknik direktör Fatih Terim, yeni takımıyla ilk sınavını bu akşam PAS Giannina karşısında verecek. Aynı saatlerde, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler de Mallorca karşısında ilk kez sahada olacak.

Fatih Terim'in Panathinaikos'taki İlk Maçı

Fatih Terim'in liderliğindeki Panathinaikos, bu sezon 15 haftası geride kalan ligde 34 puanla 2. sırada yer alıyor. Terim'in takımı, Apostolos Nikolaidis Stadı'nda, ligde son sırada bulunan PAS Giannina ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, (TSİ) 22.00'de başlayacak ve Terim'in Yunanistan'daki ilk teknik adam olarak imtihanı olacak.

Arda Güler'in Real Madrid İle İlk Maçı

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından Mallorca maçı kadrosuna dahil edildi. Arda, Real Madrid forması altında ilk kez bu akşam sahada olacak. Mallorca ile Real Madrid arasındaki mücadele, çarşamba günü TSİ 21.15'te başlayacak. Ancelotti, genç oyuncunun durumu hakkında, "Arda için acele etmeye gerek yok. Mümkün olursa Mallorca maçında oynayacak, olmazsa bir sonraki maç mutlaka sahada olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Futbolseverlerin Gözü Bu Maçlarda

Türk futbolseverler, bu akşam hem Fatih Terim'in Panathinaikos'taki performansını hem de Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk adımlarını merakla takip edecek. Bu iki önemli maç, Türk futbolunun uluslararası arenadaki yükselişinin ve yeni nesil yeteneklerin öneminin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu özel gece, futbolseverler için unutulmaz anlara sahne olacak ve Türk futbolunun iki farklı kuşağını temsil eden isimlerin başarılarına tanıklık edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.