Survivor Tarihinde İlk! Acun Ilıcalı Açıkladı Yarışmacılar Ağladı! Ödülü Duyan Yarışmacıları Adeta Kafayı Yedi!

Survivor Tarihinde İlk! Acun Ilıcalı Açıkladı Yarışmacılar Ağladı! Ödülü Duyan Yarışmacıları Adeta Kafayı Yedi!
TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

1 Ocak 2024 tarihinde başlayan yeni sezon, ilk iki bölümüyle büyük bir heyecan yarattı ve yarışmacıları zorlu mücadelelerle karşı karşıya getirdi.

Survivor All Star 2024'ün izleyicileri bekleyen bir diğer büyük merak ise sezonun ilk büyük ödülüydü. Bu merakı gidermek için Acun Ilıcalı, ada konseyinde önemli bir duyuru yaptı ve izleyicileri heyecanlandırdı.

2 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan 2. bölümde ödül oyununun kazanan takımın ödülünü Acun Ilıcalı açıkladı. Bu ödül, Survivor tarihinde bir ilki temsil ediyor ve yarışmacıları büyük bir sevinçle doldurdu.

resim-2024-01-03-144040975.png

Acun Ilıcalı, kazanan takımın Kolombiya'ya gideceğini ve 2 gün boyunca bu güzel ülkede unutulmaz anılar biriktireceğini açıkladı. Bu özel ödül, yarışmacılar arasında büyük bir heyecan yarattı ve rekabeti daha da kızıştırdı.

Survivor All Star 2024 izleyicileri, önümüzdeki Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümü merakla beklemeye başladı. Kazanan takımın bu özel ödülle ödüllendirilip Kolombiya seyahati yapacak olması, programa olan ilgiyi daha da artırdı. Survivor heyecanı devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.