Ankara Esenboğa’ya bagaj tasarımlı yeni ego otobüsleri! Yolcular Rahat Edecek….

Ankara Esenboğa’ya bagaj tasarımlı yeni ego otobüsleri! Yolcular Rahat Edecek….
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin Esenboğa Havalimanı'na daha konforlu ve ekonomik bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için yeni EGO otobüsleri devreye soktu.

Ankara, toplu taşıma alanında önemli bir yeniliğe imza atıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilerin Esenboğa Havalimanı'na daha konforlu, güvenli ve ekonomik bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla yeni EGO otobüslerini hizmete sundu.

EGO Genel Müdürlüğü, AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Esenboğa Havalimanı güzergahında hizmet verecek bu yeni otobüsleri büyük bir titizlikle seçti.

Ankara Esenboğa’ya bagaj tasarımlı yeni ego otobüsleri!

Yeni otobüsler, 56 koltuk ve 24 ayakta yolcu kapasitesiyle toplamda 80 kişilik taşıma kapasitesine sahip. Bu otobüsler, düşük egzoz emisyon salımlı Euro 6 çevreci motor teknolojisi ile çevreye duyarlı bir ulaşım imkanı sunuyor. Ayrıca, 6,85 metreküp bagaj kapasitesi ile yolcuların bagaj ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın Esenboğa Havalimanı’na konforlu ve ucuz bir şekilde ulaşması için engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldık. Otobüslerimiz Kızılay ve AŞTİ’den 7/24 yolcu taşımaya başlıyor. Ankara’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Devlet Malzeme Ofisi Aracılığıyla Alınan Otobüsler

Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla satın alınan 15 adet ISUZU Interliner marka otobüsün 9'u, plaka tescil işlemlerinin tamamlanmasıyla trafiğe çıkmaya hazır hale getirildi. Elektronik ücret toplama sistemi de bu otobüslere entegre edildi, böylece yolcular modern ve rahat bir ulaşım deneyimi yaşayacak.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak’tan Açıklamalar

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, yeni otobüslerin alımına yönelik, “Vatandaşlarımız hem ekonomik bir tarife hem de konforlu bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacak. Yeni araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Bu yeni otobüslerin, başkentlilerin havalimanı ulaşımındaki beklentilerini karşılaması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.