Hande Erçel Mi Fahriye Evcen Mi Güzel! Ankette Adeta Solladı Geçti... İşte O Sıralama...

Hande Erçel Mi Fahriye Evcen Mi Güzel! Ankette Adeta Solladı Geçti... İşte O Sıralama...
Bir Asya ülkesinde düzenlenen dünyanın en güzel kadınları listesinde, Türk oyuncular Hande Erçel ve Fahriye Evcen Özçivit birbirlerine rakip olarak yer aldı. Hande Erçel, listede 6. sıraya yerleşirken, Fahriye Evcen Özçivit 10. sırada kendine yer buldu.

Türk televizyonunun parlayan yıldızları Hande Erçel ve Fahriye Evcen Özçivit, güzellikleriyle uluslararası bir listede yarıştı. Bir Asya ülkesinde yer alan bir haber sitesi tarafından yapılan dünyanın en güzel kadınları anketinde, bu iki ünlü isim birbirleriyle rekabet etti.

ekran-goruntusu-2024-01-04-140128.jpg

2023 yılının en güzel 10 kadınını belirleyen listede, son dönemde Hakan Sabancı ile olan ilişkisi ve erken final yapan dizisiyle gündemde kalan Hande Erçel, 6. sırada yer aldı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve oyunculuğu kadar güzelliğiyle de tanınan Fahriye Evcen Özçivit ise bu listede 10. sırayı aldı.

Her iki oyuncu da Türkiye'nin yanı sıra uluslararası alanda da tanınmış yüzler. Erçel, son yıllarda "Sen Çal Kapımı" ve "Güneşin Kızları" gibi dizilerdeki rolleriyle popülerliğini artırdı. Öte yandan Evcen Özçivit, "Çalıkuşu" ve "Ölene Kadar" gibi projelerle adından söz ettirmişti.

ekran-goruntusu-2024-01-04-140140.jpg

Bu liste, her iki oyuncunun da sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de önemli bir hayran kitlesine sahip olduğunu gösteriyor. Hande Erçel'in listeyi 6. sırada tamamlaması ve Fahriye Evcen Özçivit'in hemen arkasından 10. sıraya yerleşmesi, her iki oyuncunun da güzelliklerinin uluslararası arenada da kabul gördüğünün bir kanıtı olarak görülüyor. Bu liste, Türk oyuncuların sadece oyunculuk yetenekleriyle değil, aynı zamanda güzellikleriyle de dünya çapında tanınabilirliğini artırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.