Melisa Döngel'in Kürklü Pozu Olay Oldu! Aralıklı Oruç İle Zayıflamıştı... Gigi Hadid'e Benzemiş!

Melisa Döngel'in Kürklü Pozu Olay Oldu! Aralıklı Oruç İle Zayıflamıştı... Gigi Hadid'e Benzemiş!
Melisa Döngel, aralıklı oruç yöntemiyle zayıflayarak elde ettiği etkileyici fiziksel değişimi ve iddialı tarzı ile hayranlarını kendine hayran bıraktı. 16:8 oruç metoduyla zayıflayan Döngel, Instagram'da paylaştığı pozlarıyla beğeni topladı.

Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden biri olan Melisa Döngel, son dönemdeki fiziksel değişimiyle ve iddialı tarzıyla göz dolduruyor. Başarılı dizilerdeki rolleri ve aşk hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Döngel, son olarak aralıklı oruç yöntemiyle zayıflamasının sırrını paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-145138.jpg

"Aşk Taktikleri" ve "Kusursuz Kiracı" gibi başarılı yapımlarda rol alan Döngel, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sergen Yalçın ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Döngel, aralıklı oruç yöntemiyle zayıfladığını açıkladı. Döngel, bu yöntemde "16 saat kendini aç bırakıp, tek öğünde istediğim her şeyi tüketiyorum" diyerek diyetinin detaylarını paylaştı.

Döngel'in tercih ettiği 16:8 yöntemi, 16 saat aç kalıp 8 saatlik bir zaman diliminde yemek yeme prensibine dayanıyor. Örneğin, 11.00-19.00 saatleri arasında yemek yiyip, günün geri kalanında hiçbir besin tüketmeme esasına göre işliyor.

ekran-goruntusu-2024-01-04-145150.jpg

Instagram'da 4 milyon takipçisi bulunan Melisa Döngel, bu yöntemle elde ettiği zarif görünümünü ve iddialı tarzını paylaştığı karelerle hayranlarına sergiledi. Paylaşımları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Döngel'in bu başarılı fiziksel değişimi ve tarzı, takipçilerine ilham verirken, aralıklı oruç diyetinin popülerliğini de artırıyor. Melisa Döngel, modern diyet yöntemlerinin ve sağlıklı yaşam tarzının bir simgesi haline gelirken, zarif görünümü ve iddialı tarzıyla göz kamaştırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.