Emre Altuğ Çağla Şıkel’le neden boşandı! Yıllar Sonra İtiraf Geldi... '' 6 Ayımı Aldı''

Emre Altuğ Çağla Şıkel’le neden boşandı! Yıllar Sonra İtiraf Geldi... '' 6 Ayımı Aldı''
Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile olan evliliği, annesinin vefatı ve kişisel düşüşleri hakkında samimi itiraflarda bulundu. Altuğ, yaşadığı zorlukları ve ayrılık sürecini içtenlikle anlattı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Altuğ, kişisel hayatındaki dönüm noktalarını, Çağla Şıkel ile olan evliliği ve ayrılık sürecini samimiyetle anlattı. "Yalı Çapkını" dizisindeki Orhan karakteriyle dikkat çeken Altuğ, yaşadığı düşüşlerin hem kendisine hem de çevresine sert etkiler bıraktığını dile getirdi.

resim-2024-01-04-153229497.png

Altuğ, "Önce boşandım, arkasından annem öldü" diyerek yaşadığı zor dönemi anlattı. Bu süreci özel olarak çok fazla paylaşmadığını belirten Altuğ, annesinin ölümü ve boşanma sürecinin kendisini derinden etkilediğini ifade etti. "Bencil olduğum dönemler oldu, yanımda olanlar zedelendi" diyen Altuğ, bu süreçte yanında olanları üzdüğünü kabul etti.

Ölümle ilişkisine de değinen Altuğ, ölümü normal bir olay olarak kabul ettiğini ve bu konuda rahat olduğunu belirtti. "Ölümden korkmam" diyerek soğukkanlı tavrını vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-153133.jpg

Çağla Şıkel ile olan evliliğine de değinen Altuğ, "Çok severek evlendik, mutlu bir evliliğimiz oldu" diyerek eski eşine olan sevgisini ve saygısını dile getirdi. Ayrılık sürecinde "Neden başarılı olamadık?" diye kendine sorular sorduğunu ifade eden Altuğ, çocuklarının her zaman öncelikli olduğunu ve egolarını bir kenara bıraktıklarını anlattı.

Evlilik ve ayrılık sürecindeki duygularını açıkça ifade eden Altuğ, bu deneyimlerin kendisini nasıl etkilediğine dair içtenlikle konuştu. Kendini ve çevresini düşünmeye başlamasının altı ayını aldığını belirten Altuğ, bu süreçte yaşadığı değişim ve gelişimi samimi bir şekilde paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.