Afra Saraçoğlu Yırtmaçlı Elbisesiyle Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! Nurgül Yeşilçay'dan Yorum Gecikmedi! '' Bomba Gibisin''

Afra Saraçoğlu Yırtmaçlı Elbisesiyle Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! Nurgül Yeşilçay'dan Yorum Gecikmedi! '' Bomba Gibisin''
Yalı Çapkını" dizisinin başarılı oyuncusu Afra Saraçoğlu, Barselona tatilinden paylaştığı derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Nurgül Yeşilçay, Saraçoğlu'nun fotoğraflarına övgü dolu bir yorum bıraktı.

Son zamanların popüler dizilerinden "Yalı Çapkını"nın yıldızı Afra Saraçoğlu, oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemdeki yerini koruyor. Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle aynı kadroda yer alan Saraçoğlu, şimdilerde Barselona'da tatil yapıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-06-140128.jpg

Sosyal medyayı aktif kullanan Saraçoğlu, tatilinden cesur ve iddialı pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. Son paylaşımında derin yırtmaçlı bir elbiseyle poz veren ünlü oyuncu, güzelliğiyle herkesi büyülemeyi başardı. Paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bu yorumlardan biri de ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Yeşilçay, Saraçoğlu'nun fotoğrafına "U baby sen ayrı güzel Barcelona ayrı güzel" şeklinde bir yorum yaparak, Saraçoğlu'nun güzelliğini ve Barselona'nın büyüsünü övdü.

ekran-goruntusu-2024-01-06-140140.jpg​​​​​​​

Afra Saraçoğlu'nun paylaşımları, hem oyunculuğu hem de şık ve cesur tarzıyla dikkat çeken bir isim olarak popülerliğini artırmaya devam ediyor. Yeşilçay'ın yorumu ise, sektördeki meslektaşlarının da Saraçoğlu'na olan hayranlığını gözler önüne seriyor. Saraçoğlu'nun tatil kareleri ve stil tercihleri, takipçileri tarafından merakla takip ediliyor ve ilgiyle karşılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.