Diriliş Ertuğrul'un Halime'si Son Pozlarıyla Olay Oldu Olay! Bakan Gözlerini Adeta Alamadı! İşte O Pozlar...

Diriliş Ertuğrul'un Halime'si Son Pozlarıyla Olay Oldu Olay! Bakan Gözlerini Adeta Alamadı! İşte O Pozlar...
"Diriliş Ertuğrul"un sevilen yüzü Esra Bilgiç, Instagram'da paylaştığı yeni pozlarıyla hayranlarını etkilemeyi başardı. Uzun siyah elbisesi ve mükemmel makyajıyla göz doldurdu.

"Diriliş Ertuğrul" dizisindeki Halime Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Esra Bilgiç, sosyal medyada paylaştığı son pozlarıyla adeta bir fenomen haline geldi. Şu sıralar hukuk eğitimine devam eden ve oyunculuk kariyeriyle de adından sıkça söz ettiren Bilgiç, güzelliği ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

ekran-goruntusu-2024-01-06-141820.jpg

"Diriliş: Ertuğrul" dizisiyle tanındıktan sonra "Ramo" ve "Kanunsuz Topraklar" gibi başarılı dizilerde rol alan Esra Bilgiç, son Instagram paylaşımıyla hayranlarını mest etti. 7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından otoparkta çekilen pozlarını paylaşan Bilgiç, uzun siyah elbisesi ve kusursuz makyajıyla tam not aldı.

Esra Bilgiç'in bu son paylaşımları, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Paylaşımlarına beğeni ve yorum yağan ünlü oyuncu, güzelliği ve şık tarzıyla hayranlarını bir kez daha büyüledi. Bilgiç'in takipçileri, paylaştığı bu etkileyici fotoğraflar karşısında hayranlıklarını "Gören bir daha baktı!" yorumlarıyla ifade ettiler.

ekran-goruntusu-2024-01-06-141829.jpg​​​​​​​

Bu göz alıcı paylaşımlar, Esra Bilgiç'in hem oyunculuk kariyerinde hem de sosyal medya fenomeni olarak popülerliğini artırmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun stil sahibi ve çarpıcı pozları, onun takipçi sayısını ve medyadaki etkisini daha da artırıyor. Bilgiç'in gelecekteki projeleri ve paylaşımları, hayranları tarafından büyük bir merak ve ilgiyle bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.