Kısmetse Olur Cansel Şarkı Çıkardı! Şaşırtan Cesur Klibi Sosyal Medyayı Yaktı Geçti! Dilan Polat'a Mı Özeniyor?

Kısmetse Olur yarışmasının eski yarışmacısı Cansel Ayanoğlu, müzik dünyasına atıldı ve yeni şarkısının klibiyle Dilan Polat'a benzerliğiyle dikkat çekti.

Kısmetse Olur yarışmasının izleyicilerine tanıdık gelen isimlerinden Cansel Ayanoğlu, müzik kariyerine sürpriz bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti. "Aşkın Gücü" evindeki tavırları ve estetiğiyle hatırlanan Cansel, "Şahane" adlı yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

ekran-goruntusu-2024-01-09-125049.jpg

Ancak, Cansel Ayanoğlu'nun yeni şarkısının klibini izleyenler, büyük bir sürprizle karşılaştılar. Klibin içeriği, birçok kişiyi Kısmetse Olur yarışmasının eski yarışmacısı Dilan Polat'ı anımsattı. Lüks detaylar, güller, dolarlarla kaplı lüks araçlar ve hatta uçak sahneleri, izleyicileri Dilan Polat'ın yaşam tarzını düşünmeye sevk etti.

ekran-goruntusu-2024-01-09-125101.jpg

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu şarkı klibi, binlerce yorum ve paylaşım aldı. İzleyiciler, Cansel Ayanoğlu'nun şarkı klibinin içeriğinin Dilan Polat'a olan benzerliğini konuşmaya başladılar.

Cansel Ayanoğlu'nun müzik kariyerine adım atması ve Dilan Polat'a benzeyen klibiyle dikkat çekmesi, medya ve müzik dünyasında büyük ilgi uyandırdı. İlerleyen günlerde Cansel Ayanoğlu'nun müzik kariyeri ve bu benzerlik hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.