Bella Hadid Yarı Çıplak Kamera Karşısına Geçti! Mankenliği Bırakmıştı! İşte O Pozlar...

Bella Hadid Yarı Çıplak Kamera Karşısına Geçti! Mankenliği Bırakmıştı! İşte O Pozlar...
Lyme hastalığı ile mücadele eden ünlü model Bella Hadid, modellikten kısa bir ara verdi. Ancak kısa süre sonra sanat yönetmenliğini üstlendiği cesur bir fotoğraf çekimiyle hayranlarını büyüledi.

Moda dünyasının başarılı isimlerinden Bella Hadid, sağlık sorunları nedeniyle modelliğe kısa bir süre ara verdi. Ancak Hadid, bu süreçten sonra sanat yönetmenliğini kendisinin üstlendiği özel bir fotoğraf çekimi ile tekrar gündeme geldi. Lyme hastalığı ile mücadelesine rağmen, modellik kariyerine ara vermeyen ve sanat dünyasında yeni bir yön çizen Hadid, cesur pozlarıyla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143032.jpg

27 yaşındaki süper model, Perfect dergisinin İlkbahar/Yaz 2024 sayısının kapağında yer alıyor. Çekim için sadece minik bir iç çamaşırı giyen Hadid, sanat yönetmeni olarak da kendi yaratıcılığını ortaya koydu. Göğsünü ve karnını kapatan bir posterle poz veren Hadid, bu özgün görüntüsüyle hayranlarını etkilemeyi başardı.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143044.jpg​​​​​​​

Hadid'in bu dönüşü, moda ve sanat dünyasında heyecan yarattı. Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla "Podyumlar seni özledi" yorumları alan Hadid, hem sağlık mücadelesi hem de sanat yönetmenliği ile kendini ifade etmeye devam ediyor. Lyme hastalığı ile mücadelesine rağmen, cesaret ve yaratıcılığı ile öne çıkan Bella Hadid, modellik kariyerindeki bu yeni evreyi başarıyla sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.