Gökhan Özen'in Son Halini Görenler Şoka Girdi! Uzun Süre Sonra Türkiye'ye Dönmüştü! Son Hali ''Yok Artık'' Dedirtti!

Gökhan Özen'in Son Halini Görenler Şoka Girdi! Uzun Süre Sonra Türkiye'ye Dönmüştü! Son Hali ''Yok Artık'' Dedirtti!
Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, yedi yıllık Amerika macerasının ardından Türkiye'ye dönüş yaptı. Kolpaçino 4 filminin galasında ortaya çıkan yüzündeki değişimle herkesi şaşırttı.

2000'li yılların popüler isimlerinden Gökhan Özen, uzun bir süre Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye geri dönüş yaptı. Eski eşi Selen Sevigen ile yaşadığı olaylı boşanmanın ardından Los Angeles'ta sakin bir hayat süren 42 yaşındaki şarkıcı, yedi yıl sonra hayranlarıyla buluştu.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143648.jpg

Gökhan Özen'in dönüşü, özellikle dün akşam düzenlenen Kolpaçino 4 filminin galasında gözler önüne serildi. Las Vegas'dan gelen ünlü şarkıcının yüzündeki değişim, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gökhan Özen, yüzündeki bu değişimin estetik değil, geçirdiği bir operasyon sonucu olduğunu açıkladı. Akıllı lens takıldığını belirten Özen, yeni görünümüyle hayranlarını hem şaşırttı hem de etkiledi.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143659.jpg​​​​​​​

"Aramazsan Arama", "Dayanamam", "Benim İçin N'apardın" gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Gökhan Özen, Türkiye'ye dönüşüyle yeni projelere de imza atmaya hazırlanıyor. Uzun süren Amerika macerasının ardından yurda dönüş yaparak sanat hayatına yeniden başlayan Özen, sevenlerinin ve takipçilerinin merakla beklediği yeni çalışmalarını sunmaya hazırlanıyor. Yüzündeki değişimle gündem olan ünlü şarkıcının, Türkiye'deki sanat yolculuğu merakla takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.