Lottie Moss Cesur Mu Cesur Bikinisiyle Doğum Günü Partisinde! '' Hiç Giymeseydin'' Yorumları Geldi!

Lottie Moss Cesur Mu Cesur Bikinisiyle Doğum Günü Partisinde! '' Hiç Giymeseydin'' Yorumları Geldi!
Ünlü model ve reality yıldızı Lottie Moss, Meksika'daki 26. doğum gününde giydiği siyah bikiniyle Instagram'da dikkatleri üzerine çekti. Kate Moss'un kız kardeşi olan Moss, cesur pozlarıyla gündem oldu.

Eski "Celebs Go Dating" yıldızı ve dünyaca ünlü model Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss, 26. yaş günü kutlamaları sırasında çektiği fotoğraflarla sosyal medyada olay yarattı. Moss, Meksika'da geçirdiği doğum gününde giydiği dar siyah bikiniyle Instagram'da paylaştığı pozlarıyla büyük ilgi gördü.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143935.jpg

Lottie Moss, kariyerinde moda ve reality TV dünyasında kendine özgü bir yer edinmiş bir isim. Son zamanlarda kişisel yaşamı ve aşk hayatıyla ilgili açıklamalarıyla da dikkat çekiyor. Ünlü fenomen Chezablonde'un YouTube serisinde yaptığı itiraflarla gündeme gelen Moss, Machine Gun Kelly ile olan geçmiş birlikteliğini açıklamıştı.

Lottie Moss'un doğum günü kutlamaları sırasında çektiği fotoğraflar, özellikle lüks bir otel odasında ayna karşısında verdiği pozlarla dikkat çekti. Dar siyah bikini altı ve uzun sarı örülmüş saçlarıyla poz veren Moss, bu cesur ve şık görünümüyle hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-10-143947.jpg​​​​​​​

Kate Moss'un kız kardeşi olarak da tanınan Lottie Moss, moda dünyasında kendi başarısını ve tarzını ortaya koyarak dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı bu son pozlarla da hem stilini hem de cesur kişiliğini sergiledi. Moss'un bu paylaşımları, hayranları ve takipçileri arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

ekran-goruntusu-2024-01-10-144010.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.