Rabia Soytürk Filin Üstünde Poz Verdi! '' Hayatımın En Mutlu Günü''! İşte O Paylaşım...

Rabia Soytürk Filin Üstünde Poz Verdi! '' Hayatımın En Mutlu Günü''! İşte O Paylaşım...
Sosyal medyada yükselen yıldız Rabia Soytürk, Tayland tatilinde fillerle çektiği pozlarla dikkat çekti. Oyuncu, doğal yaşam alanında geçirdiği keyifli anları ve bu özel deneyimi takipçileriyle paylaştı.

Son dönemin popüler isimlerinden biri haline gelen oyuncu Rabia Soytürk, sosyal medyada her geçen gün artan bir takipçi kitlesine sahip. Kendine has duruşu ve samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Soytürk, bu sefer Tayland tatilinden eşsiz anlarıyla gündemde.

ekran-goruntusu-2024-01-10-150806.jpg

Kötü yorumlar ve bunların ailesi üzerindeki etkisi hakkında açıklamalarda bulunan Rabia Soytürk, "Annem daha çok üzülüyor ve bu da beni üzüyor" diyerek duygularını dile getirdi. Enerjik ve pozitif tavrıyla dikkat çeken oyuncu, "Uykumu aldığım zaman iyiyim" diyerek enerjisinin sırrını paylaştı.

Tayland tatili sırasında Phuket'te yer alan bir doğal yaşam alanını ziyaret eden Soytürk, burada fillerle vakit geçirdi ve bu özel anları sosyal medya hesabından paylaştı. Fillerle yüzerken çekilen fotoğraflarını "En güzel günümdü" notuyla paylaşan Soytürk, bu paylaşımlarıyla binlerce beğeni ve yorum aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-10-150756.jpg​​​​​​​

Bu samimi ve doğal anlar, Rabia Soytürk'ün takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Oyuncunun Tayland'daki bu özel anları, doğa ve hayvan sevgisinin güzel bir örneği olarak sosyal medyada geniş yankı buldu. Fillerle geçirdiği zamanı ölümsüzleştiren Soytürk, hem doğal güzellikleri keşfederken hem de kültürel etkileşimlerde bulunarak hayranlarına ilham veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.