Rihanna Pembe İç Çamaşırlarıyla Kamera Karşısına Geçti! Hayranlarından Beğeni Ve Yorum Yağdı!

Rihanna Pembe İç Çamaşırlarıyla Kamera Karşısına Geçti! Hayranlarından Beğeni Ve Yorum Yağdı!
Müzik dünyasının ikonlarından Rihanna, sosyal medya hesabından paylaştığı pembe iç çamaşırı ve transparan jartiyerli pozlarıyla hayranlarını büyüledi. Bir markanın Sevgililer Günü koleksiyonu için verdiği erotik pozlarla adından söz ettirdi...

Müzik ve moda dünyasının parlayan yıldızı Rihanna, son sosyal medya paylaşımıyla yine gündeme oturdu. Kendi markasının yanı sıra farklı moda ve güzellik işleriyle de adından söz ettiren ünlü şarkıcı, bu kez bir markanın Sevgililer Günü koleksiyonu için verdiği iddialı pozlarla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-11-143151.jpg

Sosyal medya hesabından pembe iç çamaşırı ve transparan pembe jartiyerli pozlarını paylaşan Rihanna, kıvrımlarını sergileyerek takipçilerini adeta büyüledi. Her bir gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Rihanna, bu sefer de hayranlarını mest etmeyi başardı.

Ünlü şarkıcının bu cesur ve iddialı pozlarına sosyal medyada sayısız olumlu yorum yapıldı. Takipçileri Rihanna'nın paylaşımına; "Çok iddialısın", "Her zaman büyüleyici", "O pembe bir rüya", "Sen harika bir detaysın" gibi yorumlarla hayranlıklarını ifade ettiler.

Rihanna'nın bu son paylaşımı, moda ve güzellik dünyasında olduğu kadar, sosyal medya üzerinde de büyük ilgi gördü. Kendi stilini ve cesur tavırlarını her fırsatta sergileyen Rihanna, hayran kitlesini genişletmeye ve etkilemeye devam ediyor. Şarkıcının Sevgililer Günü koleksiyonu için verdiği bu özel pozlar, moda dünyasında da yeni bir trend başlatması bekleniyor. Rihanna'nın her adımı, moda ve müzik dünyasında merakla takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.