Oyuncu Melisa Döngel'den Flaş Eleştiri! Estetik Yaptırmak... Mimik Bir Oyuncunun Her Şeyi Dedi...

Oyuncu Melisa Döngel'den Flaş Eleştiri! Estetik Yaptırmak... Mimik Bir Oyuncunun Her Şeyi Dedi...
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, estetik operasyonları sonrası meslektaşlarını eleştirerek, mimiklerin bir oyuncu için önemini vurguladı. Kendi yaptırdığı estetik işlemleri sorgulayan Döngel, artık dolgularını eritiyor ve doğal görünüme dönüş yapıyor

Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncular arasında yer alan Melisa Döngel, son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemde. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda estetik operasyonlarını detaylandıran Döngel, şimdi de estetik operasyon yaptıran meslektaşlarını eleştirdi.

ekran-goruntusu-2024-01-11-143841.jpg

Döngel, oyunculuk mesleğinde mimiklerin önemine dikkat çekerek, "Mimik bir oyuncunun olmazsa olmazıdır. Estetikle mimiklerin bozulacağı evreye gelmek, mesleğe büyük bir saygısızlıktır" ifadelerini kullandı. 24 yaşındaki oyuncu, geçmişte kendisinin de çene, yanak ve dudak dolgusu yaptırdığını ve düzenli olarak botoks yaptırdığını itiraf etti.

Programda yaptığı açıklamalarla kendisine yönelik eleştirilere de yanıt veren Döngel, "Çene dolgum, biraz yanak dolgum, biraz dudak ve biraz da botoks var. Ben benlikten çıkmışım aslında" diyerek, geçmişte yaptırdığı estetik işlemleri kabul etti. Ardından, "Bütün Türkiye'nin beklediği bir an gerçekleşiyor. Dolgularımı eritiyorum. Yaptığım bütün hatalı ve yakışmayan bütün işlemleri doktorumun gözetiminde hayatımdan gönderiyorum" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-01-11-143830.jpg​​​​​​​

Melisa Döngel'in bu açıklamaları, hem estetik operasyonlar hem de oyunculuk mesleğinin doğallık ile ilişkisi açısından önemli bir tartışma başlattı. Döngel'in dolgularını eritme kararı ve bu konudaki açık sözlülüğü, takipçileri ve meslektaşları tarafından dikkatle izleniyor. Bu adım, oyuncunun kariyeri ve imajı üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.