Devrim Özkan'ı Aşk Acısı Hastanelik Etti! Son Sağlık Durumunu Açıkladı: '' Nasibimizi Aldık''

Devrim Özkan'ı Aşk Acısı Hastanelik Etti! Son Sağlık Durumunu Açıkladı: '' Nasibimizi Aldık''
Lucas Torreira ile ayrılığının ardından magazin gündeminden düşmeyen Devrim Özkan, sosyal medyada grip olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı, hayranları arasında Lucas'a olan hasretiyle bağlantılı yorumlara neden oldu.

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Devrim Özkan, kişisel yaşamıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile olan ilişkisiyle sıkça gündeme gelen Özkan, bu kez farklı bir haberle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından grip olduğunu ve salgından "nasibini aldığını" duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142032.jpg

Show TV'nin "Ne Gemiler Yaktım" adlı dizisinde 'Fidan' karakterine hayat veren Özkan, set karavanından çektiği bir fotoğrafını paylaşarak sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı. Paylaştığı görselin altına "Salgından nasibimizi aldık" notunu düşen Özkan, hayranlarından geçmiş olsun mesajları aldı.

Özellikle Lucas Torreira ile ilişkisinin sona ermesinin ardından Özkan'ın sağlık durumu, hayranları tarafından bu ayrılıkla bağlantılı olarak yorumlandı. Bazı takipçileri, ünlü oyuncunun hastalığını "Lucas'ın hasretinden" kaynaklandığını dile getirdi. Ancak Özkan, bu yorumlara herhangi bir yanıt vermedi.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142053.jpg

Devrim Özkan'ın bu paylaşımı, hem sağlık durumuna olan endişeleri hem de özel hayatındaki gelişmelerle ilgili merakları artırdı. Özkan'ın hayranları, ünlü oyuncunun hem fiziksel hem de duygusal olarak en kısa zamanda iyileşmesini diliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.