Özgü Namal'ın 6 Aylık İlişkisi Son Buldu! O Paylaşımıyla Herkese Duyurdu!

Özgü Namal'ın 6 Aylık İlişkisi Son Buldu! O Paylaşımıyla Herkese Duyurdu!
Uzun bir aradan sonra 'Kızıl Goncalar' dizisiyle ekranlara dönen başarılı oyuncu Özgü Namal, eşinin vefatından sonra başladığı ilişkisi Mehmet Derman Doğan ile sona erdi. Doğan, sosyal medyadan duygusal bir veda ile ayrılığı duyurdu.

Türk televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Özgü Namal, kişisel yaşamıyla yine magazin gündeminde. 2020 yılında eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra uzun süre ekranlardan ve kameralardan uzak kalan Namal, 'Kızıl Goncalar' dizisiyle güçlü bir dönüş yaptı. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Namal, şimdi ise aşk hayatıyla gündemde.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142558.jpg

Namal'ın eşinin vefatından sonra başladığı ilişkisi, Mehmet Derman Doğan ile altı aylık bir sürenin ardından sona erdi. İlişkilerini düşük profilli tutan çiftten Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla ayrılığı doğruladı. Doğan'ın paylaşımında, "Hoşça kal, iki gözüm hoşça kal. Allah yar ve yardımcın olsun" ifadeleri dikkat çekti.

Bu ayrılık, Özgü Namal'ın hayranlarını ve takipçilerini üzdü. Namal'ın eşini kaybettikten sonra yeni bir başlangıç yapmasına sevinen hayranları, bu ayrılığı üzüntüyle karşıladı. Özgü Namal ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142526.jpg​​​​​​​

Özgü Namal'ın bu ayrılık sonrası nasıl bir yol izleyeceği ve kariyerine nasıl devam edeceği merak konusu. Namal'ın hayranları, hem profesyonel hayatında hem de kişisel yaşamında başarılar diliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.