Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekoltesiyle Kamera Poz verdi... Victoria’s Secret Melekleri

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekoltesiyle Kamera Poz verdi... Victoria’s Secret Melekleri
Victoria's Secret'ın eski meleği ve dünyaca ünlü İsveçli model Elsa Hosk, sosyal medyada paylaştığı derin göğüs dekoltesiyle büyüledi. Etek-ceket kombinini tamamlayan beyaz bluzuyla pozlar veren Hosk, takipçilerinden tam not aldı.

Moda dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Elsa Hosk, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine gündeme oturdu. Victoria's Secret'ın eski meleklerinden ve şu an birçok ünlü marka için modellik yapan Hosk, derin göğüs dekoltesiyle dikkat çeken bir etek-ceket kombini tercih etti.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142848.jpg

Sosyal medyadaki iddialı tarzıyla tanınan İsveçli model, bu defa beyaz, derin dekolteli bir bluzla büyüleyici bir görünüm sergiledi. Koltuğa uzanarak verdiği pozlarla hayranlarını mest eden Hosk'a, sosyal medya üzerinden sayısız beğeni ve olumlu yorum yağdı. "İnanılmaz görünüyorsun", "İlham veriyorsun", "Büyüleyicisin", "Her zamanki gibi çok güzelsin" gibi yorumlarla takipçileri, ünlü modelin stilini övdüler.

1988 Kasım doğumlu Hosk, uzun yıllar Victoria's Secret için modellik yaparak adını dünya çapında duyurdu. 2015 yılında Victoria's Secret'ın 10 yeni meleğinden biri olarak ilan edilen Hosk, bu markanın yan kuruluşu PINK'in birçok kampanyasında da yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-12-142859.jpg

Hosk'un bu son paylaşımı, onun modellik kariyerindeki başarısını ve sosyal medya üzerindeki etkileyici varlığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Göz kamaştırıcı güzelliği ve tarzıyla hayranlarını büyülemeye devam eden Hosk, modellik dünyasında öne çıkan isimler arasındaki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.