Yaşlı Adamları Dolandırarak Dünya Turu Yapıyor... '' 500 Bin Dolar Kazandım''

Yaşlı Adamları Dolandırarak Dünya Turu Yapıyor... '' 500 Bin Dolar Kazandım''
7 yaşındaki sosyal medya fenomeni Palmar Kelly, yaşlı sevgilileri sayesinde dünyayı dolaştığını ve lüks yaşamı sürdürdüğünü açıkladı. 'Şeker bebek' işiyle 500 bin dolar kazandığını belirten Kelly, bu yaşam tarzından utanmadığını söylüyor.

27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Palmar Kelly, gündem yaratan bir açıklama yaptı. Kelly, yaşlı sevgilileri sayesinde dünya çapında lüks bir hayat sürdüğünü ve bu sayede Las Vegas'tan Paris'e kadar pek çok şehri ziyaret ettiğini dile getirdi. Florida'da yaşayan genç fenomen, birinci sınıf biletlerle seyahat etmek, lüks otellerde kalmak ve seçkin restoranlarda yemek yemek gibi deneyimleri paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-01-12-150141.jpg

South West News Service'e konuşan Kelly, 'şeker bebek' işine girmekten utanmadığını ifade ederek, "Eğer yapmak istediğiniz buysa, utanmayın. Bunun muhteşem olduğunu düşünüyorum" dedi. 2014 yılında üniversiteye başladığında maddi sıkıntılar yaşamaya başlayan Kelly, bu yolla kazancını artırdığını ve şu ana kadar 500 bin dolar kazandığını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-01-12-150151.jpg​​​​​​​

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Kelly, son olarak 57 yaşındaki bir adamla Bahamalar'a gemi yolculuğuna çıktığını anlattı. Lüks bir gemideki suite kalarak eğlencelere katıldığını belirten Kelly, bu deneyimlerden keyif aldığını dile getirdi.

Palmar Kelly'nin bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve pek çok kişi tarafından tartışma konusu oldu. Kelly'nin hayat tarzı ve kazançları, sosyal medya üzerinde farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.