Arda Güler Rus Güzel Karşısında Heyecandan Boş Bardağı Tepesine Dikti! ''Biraz daha çaya ihtiyacımız var''

Arda Güler Rus Güzel Karşısında Heyecandan Boş Bardağı Tepesine Dikti! ''Biraz daha çaya ihtiyacımız var''
Real Madrid'in İspanya Kral Kupası için Suudi Arabistan'daki imza gününde Arda Güler, Ronaldo hayranı Rus fenomen Svetlena Alekseeva ile karşılaştığında heyecandan boş bardağı kafasına dikti.

İspanya Kral Kupası için Suudi Arabistan'da bulunan Real Madrid'in düzenlediği imza gününde ilginç bir olay yaşandı. Etkinliğe, Cristiano Ronaldo hayranlığıyla tanınan ve sosyal medyada fenomen olan Rus güzel Svetlena Alekseeva da katıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-12-151503.jpg

Alekseeva, etkinlikte Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler'in yanına giderek birlikte fotoğraf çekinmek istedi. Bu sırada Güler, heyecanının etkisiyle önündeki bardağı ağzına götürdü, ancak bardak boş çıktı. Bu komik an, Alekseeva tarafından hızla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Alekseeva'nın paylaşımına, "We need more tea (Biraz daha çaya ihtiyacımız var)" notunu düşerek esprili bir yorum yaptı. Bu paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

ekran-goruntusu-2024-01-12-151540.jpg​​​​​​​

Arda Güler'in bu samimi ve doğal tavırları, hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. Futbol dünyasının yanı sıra sosyal medya fenomenlerinin de katıldığı bu tür etkinlikler, spor ve eğlence dünyasının iç içe geçtiği anları gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.