Gökçe Bahadır İddialı Pozları Sonrası Estetiklerini Açıkladı! ''Abartıya Kaçmadım''...

Gökçe Bahadır İddialı Pozları Sonrası Estetiklerini Açıkladı! ''Abartıya Kaçmadım''...
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, estetik operasyonları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu, doğallığını korumak ve abartıya kaçmamak adına yaptığı estetik müdahalelerin detaylarını paylaştı.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, kariyerindeki başarılı rolleri ve sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündem olmayı başarıyor. Son olarak, Peyk grubunun "Hamiyet" adlı müzikalinin galasında boy gösteren Bahadır, burada muhabirlerin estetikle ilgili sorularını yanıtladı.

ekran-goruntusu-2024-01-13-141005.jpg

Bahadır, estetik operasyonlar konusunda her kadının aynaya baktığında kendini nasıl güzel buluyorsa öyle hareket etmesi gerektiğini belirtti. Kendisi de ufak tefek estetik müdahaleler yaptırdığını itiraf eden oyuncu, "Hiçbir şey yok diyemem ama güzel görünmek isterim" dedi. Bununla birlikte, doğallığını asla bozmadığını ve abartıya kaçmadığını vurgulayan Bahadır, bu konudaki dengeli yaklaşımını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-01-13-141015.jpg​​​​​​​

Gökçe Bahadır, son yıllarda estetik operasyonların yaygınlaşması ve medyanın bu konudaki merakını da ele alarak, herkesin kendi tercihleri doğrultusunda hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Oyuncunun bu açıklamaları, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.