Üç Kız Kardeş'in Yıldızı Özgü Kaya'nın Estetiksiz Halini Görenler Şoka Uğradı! Herkes Doğal Sanıyordu Ancak...

Üç Kız Kardeş'in Yıldızı Özgü Kaya'nın Estetiksiz Halini Görenler Şoka Uğradı! Herkes Doğal Sanıyordu Ancak...
Ünlü oyuncu Özgü Kaya'nın sosyal medyada paylaşılan eski fotoğrafları, takipçilerini hayrete düşürdü. Oyuncunun geçirdiği büyük değişim, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Türkiye'nin sevilen yıldızlarından Özgü Kaya, son dönemde hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. 'Adı Efsane', 'Kimse Bilmez' ve 'Üç Kız Kardeş' gibi popüler projelerde rol alarak dikkatleri üzerine çeken Kaya, sosyal medyada da oldukça aktif. Her paylaşımıyla takipçilerinden büyük ilgi ve beğeni toplayan Kaya'nın, şimdi de eski fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-01-14-142806.jpg

27 yaşındaki başarılı oyuncunun geçmişteki hali, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük bir şaşkınlık yarattı. Kaya'nın eski fotoğraflarına yapılan yorumlar arasında "Bu nasıl değişim", "Tanıyamadım" ve "Doktorunu tebrik etmek lazım" gibi ifadeler dikkat çekti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan ve aslen Uşak Eşmeli olan Kaya, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

Özgü Kaya'nın oyunculuk kariyeri, 'Adı Efsane' dizisindeki Sibel karakteriyle başladı ve 2018 yılında TRT1'de yayınlanan 'Kutul Amare' dizisinde Zeynep karakteriyle devam etti. Kaya, ayrıca 2017'de 'Adı Efsane', 2018'de 'Mehmetçik Kutlu Zafer' ve 2019'da 'Kimse Bilmez' dizilerinde rol alarak önemli başarılar elde etti.resim-2024-01-14-142910308.png

Sosyal medyada gündem olan bu değişim, Özgü Kaya'nın hayranları arasında çeşitli tepkilere neden oldu. Kimileri bu değişimi olumlu karşılarken, kimileri ise daha eleştirel yaklaşımlar sergiledi. Ancak bu durum, Kaya'nın oyunculuk kariyerindeki başarısını ve popülerliğini gölgeleyecek gibi görünmüyor. Kaya'nın hayranları, onun gelecekteki projelerini büyük bir merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.