Kerem Bürsin İle Serenay Sarıkaya Barıştı Mı? Kerem Bürsin'den Açıklama Gecikmedi! İşte Detaylar...

Kerem Bürsin İle Serenay Sarıkaya Barıştı Mı? Kerem Bürsin'den Açıklama Gecikmedi! İşte Detaylar...
Ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya arasında yeniden alevlenen aşk söylentileri, Bürsin'in kesin yalanlamasıyla gündeme geldi

2019 yılında dört yıllık ilişkilerine son veren başarılı oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin hakkında yeniden bir araya geldikleri yönünde iddialar ortaya atıldı. Çiftin, yeni yılla birlikte eski aşklarına ikinci bir şans verdikleri söylentileri, kısa sürede medya gündemine oturdu. Ancak bu iddialar, Kerem Bürsin tarafından kesin bir dille yalanlandı.

resim-2024-01-15-162040029.png

Bürsin, kendisiyle ilgili çıkan barışma haberlerine "Hangi paralel evrende oluyor bu?" diyerek esprili bir yanıt verdi ve böylelikle söylentileri net bir şekilde reddetti. Öte yandan, Sarıkaya'nın sessizliğini koruması ve şarkıcı Mert Demir ile yakınlaştığı yönünde konuşmalar da medya kulislerinde yer almaya başladı. Bürsin ve Sarıkaya'nın hayranları, bu gelişmeler karşısında şaşkınlıklarını ve meraklarını sosyal medyada dile getirdiler. Bu iddiaların ardından gözler, her iki ünlü oyuncunun gelecek açıklamalarına çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.