Müstehcen Paylaşımlarından Dolayı Türkiye'yi Terk Etmişti! Merve Taşkın Dayanamayarak Geri Döndü!

Müstehcen Paylaşımlarından Dolayı Türkiye'yi Terk Etmişti! Merve Taşkın Dayanamayarak Geri Döndü!
Ünlü fenomen Merve Taşkın, Türkiye'deki baskılardan bıktı ve Bali'ye yerleşti. Onlyfans'tan kazandığı yüksek gelirle dikkat çeken Taşkın, Türkiye'den ayrılma sebebini açıkladı.

Türkiye'nin fenomen isimlerinden biri olan Merve Taşkın, son zamanlarda yaptığı müstehcen pozlar ve paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak sonunda, ülkede yaşadığı baskıları ve mahkeme olaylarını dayanamayarak Türkiye'yi terk etti.

ekran-goruntusu-2024-01-16-162339.jpg

Onlyfans platformu üzerinden aylık 100 bin dolar kazandığını belirten Merve Taşkın, bu kararı almasının sebebini şu sözlerle açıkladı: "Türkiye'de yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım. Bu süreç boyunca bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim."

Ancak Merve Taşkın'ın Bali'deki lüks yaşamı da dikkat çekiyor. "Türkiye'den kaçmadım, zaten gitmek istiyordum, ani bir karar değildi. Burada yalıda yaşamıyorum, villada yaşıyorum." diyerek yaşantısını anlatan Taşkın, bir süre sonra Türkiye özlemiyle başa çıkmakta zorlandı.

ekran-goruntusu-2024-01-16-162325.jpg​​​​​​​

İstanbul'a dönüş yapan fenomen, hemen arkadaşlarıyla bir parti düzenledi. Bir takipçisinin "Dönüp dolaşıp İstanbul'da bitiyorsun, sen bu kaosu seviyorsun" yorumuna ise "Türkiye'nin kaosunu seviyorum sanırım" şeklinde yanıt verdi.

Merve Taşkın'ın yaşadığı bu değişiklikler ve sosyal medyadaki hareketliliği yakından takip edilmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.