Erotizm Dışında Gündemde Oldu! Kate Moss'un Kardeşinden Şaşırtıcı İtiraf! Gözyaşlarına Boğuldu!

Erotizm Dışında Gündemde Oldu! Kate Moss'un Kardeşinden Şaşırtıcı İtiraf! Gözyaşlarına Boğuldu!
Ünlü süpermodel Kate Moss'un kardeşi Lottie Moss, modellik kariyerinin getirdiği baskılar ve ablasının etkisi altında uyuşturucu ve alkol sorunları yaşadığını itiraf etti. Lottie'nin gözyaşları içindeki açıklamaları gündemi sarsıyor.

Ünlü süpermodel Kate Moss'un 26 yaşındaki üvey kardeşi Lottie Moss, son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ve cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Ancak son videolu açıklaması, Lottie'yi birçok kişinin ilgisini çeken daha derin bir konuyla gündeme getirdi.

Lottie Moss, internette yayınladığı duygusal bir video içinde, kendisinin dört gün boyunca ayık olduğunu açıkladı. Bu açıklama, 2022 yılında rehabilitasyon sürecine girdiği bilinen Lottie'nin uyuşturucu ve alkolle mücadelesinin devam ettiğini gösteriyor.

ekran-goruntusu-2024-01-17-155005.jpg

Videoda Lottie Moss, model olma baskıları, depresyon, kaygı ve bağımlılık sorunlarıyla genç yaşlarından beri mücadele ettiğini ifade etti. Aynı zamanda model olmanın kendisine, üzüldüğü veya stresli hissettiği her an uyuşturucu ve alkole başvurması gerektiği hissini verdiğini belirtti.

Lottie, videoda duygusal bir şekilde hayranlarına şunları aktardı: "Şimdiye kadar hayatımın geri kalanında bunu yapma alışkanlığım vardı ve öyle bir noktaya geldim ki artık kim olduğumu bile bilmiyorum. Bu durum benim için berbat bir şey gibi. Bazen tanımadığın bir insana dönüştüğünü hissediyorum."

Özellikle ünlü ablası Kate Moss'un izinden gitmenin, Lottie'yi uyuşturucu ve alkol dünyasına sürüklediğini söylemesi, haberin ilgi çeken bir noktasını oluşturuyor.

resim-2024-01-17-155035122.png

Lottie Moss, Peter Moss ve ikinci eşi Inger Solnordal'ın kızı olarak dünyaya geldi. Üvey kız kardeşi Kate Moss ile 24 yaş farkı bulunuyor. Lottie, son dönemde ailesinin karşı çıkmasına rağmen Onlyfans platformunda soyunarak verdiği pozlarla dikkat çekiyor.

Lottie Moss'un bu açıklamaları, modellik sektörünün altında yatan baskıları ve genç modellerin yaşadığı zorlukları gündeme taşıyor ve insanların bu konuda farkındalık oluşturmasını sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.