Yıldız Oyuncu Rabia Soytürk'ün Kar Pozları Beğeni Yağmuruna Tutuldu! ''İçimizi Isıttın''...

Yıldız Oyuncu Rabia Soytürk'ün Kar Pozları Beğeni Yağmuruna Tutuldu! ''İçimizi Isıttın''...
Başarılı projelerin aranılan yüzü Rabia Soytürk, Erciyes'te çektiği kar pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Genç oyuncunun paylaşımları, takipçilerinden yoğun ilgi ve beğeni topladı.

Gülperi, Benim Adım Melek ve Duy Beni gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanınan Rabia Soytürk, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Güzel oyuncu, bu kez Erciyes Dağı'ndaki kar üzerinde verdiği pozlarla sosyal medyada gündeme geldi.

ekran-goruntusu-2024-01-20-222603.jpg

Rabia Soytürk, kar üzerinde çekilen fotoğraflarını gül emojisi ile Instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun bu paylaşımları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, Soytürk'ün güzelliğini ve doğal halini övgü dolu yorumlarla dile getirdiler. 'Yaz kış ayrı güzel', 'Her hali olay', 'Bu güzelliğin şaka mı?' gibi yorumlar, genç oyuncunun popülerliğini ve sevilen yüzünü ortaya koyuyor.

26 Ocak 1999 İstanbul doğumlu olan Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümünden mezun olduktan sonra, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayımlanan Şahsiyet dizisiyle yaşayan Soytürk, son olarak 2023 yılında yayımlanan Veda Mektubu dizisinde "Aslı" karakterini canlandırdı.

ekran-goruntusu-2024-01-20-222613.jpg​​​​​​​

Rabia Soytürk, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da geniş bir hayran kitlesine sahip. Özellikle genç izleyiciler arasında popüler olan oyuncu, tarzı ve doğal güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı her paylaşımla adından söz ettiren Soytürk, oyunculuk başarılarının yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da ön plana çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.