Çağatay Ulusoy bakın aslen nereliymiş! İşte Çağatay Ulusoy'un memleketi..

Çağatay Ulusoy bakın aslen nereliymiş! İşte Çağatay Ulusoy'un memleketi..
FOX TV'nin yeni dizisi Gaddar'da Dağhan karakterini canlandıracak olan Çağatay Ulusoy'un kökenleri ve oyunculuk kariyeri merak konusu oldu. İstanbul doğumlu ve Balkan kökenli Ulusoy, yetenekli performanslarıyla göz dolduruyor.

FOX TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'da başrolü üstlenecek olan Çağatay Ulusoy, oyunculuk kariyeri ve kökenleriyle gündemde. 33 yaşındaki yetenekli oyuncu, İstanbul'da dünyaya gelmiş ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nde eğitim görmüştür. Ayrıca, tanınmış oyunculuk eğitmeni Ayla Algan'dan dersler almıştır.

ekran-goruntusu-2024-01-21-135247.jpg

Ulusoy, oyunculuk kariyerine 2011-2012 yıllarında Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir karakteriyle adım atmıştır. Ardından Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu, Medcezir, İçerde ve Menajerimi Ara gibi popüler dizilerde rol alarak ekranlara damga vurmuştur.

Çağatay Ulusoy'un asıl kökeni ise anne tarafından Boşnak, baba tarafından ise Bulgaristan göçmeni bir aileden gelmektedir. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok dizi, film ve reklam projelerinde de yer alan Ulusoy, her rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Gaddar dizisindeki Dağhan karakteri ile yeniden ekranlara dönecek olan Ulusoy, bu yeni rolüyle de hayranlarını heyecanlandırmayı başarıyor. Ulusoy'un bu yeni projesindeki performansı, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.