Acun Ilıcalı Turabi'ye Bu Sefer Acımadı! ''Buranın Patronu Benim Sen Değil!''...

Acun Ilıcalı Turabi'ye Bu Sefer Acımadı! ''Buranın Patronu Benim Sen Değil!''...
Survivor All Star 2024'te yaşanan tartışmaların odağında yer alan Turabi'ye Acun Ilıcalı'dan sert bir uyarı geldi. Ilıcalı, "Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek Turabi'ye tavır aldı.

Survivor All Star 2024, ilk günden itibaren tartışmaları ve kavgalarıyla dikkat çekiyor. Bu tartışmaların merkezinde ise sık sık Turabi Çamkıran yer alıyor. Eleme gecesinde yaşanan bir olay, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın Turabi'ye karşı sert bir tutum takınmasına neden oldu.

ekran-goruntusu-2024-01-22-162655.jpg

Özgür'ün kendisine "şuursuz" demesine sinirlenen Turabi, "yalaka" cevabını verdi. Bu durum üzerine Ilıcalı, "Sen sanki problem aramaya gelmiş gibisin ya!" diyerek tepkisini dile getirdi ve Turabi'ye daha sakin olmasını önerdi.

Ilıcalı'nın sert çıkışı, "Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" sözleriyle doruğa ulaştı. Turabi'nin "Sen adada değilsin, bilmiyorsun nasıl davrandıklarını" şeklindeki karşılığına ise Ilıcalı, "Adada madada olmak istemiyorum" diyerek yanıt verdi.

Bu olay, sosyal medya platformları Ekşi Sözlük ve Twitter'da da geniş yankı buldu. Acun Ilıcalı'nın bu sert tutumu, hem Survivor izleyicileri hem de sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü.

resim-2024-01-22-162717563.png​​​​​​​

Acun Ilıcalı'nın bu tavrı, Survivor All Star 2024'teki atmosferi ve yarışmacılar arasındaki gerilimi bir kez daha gözler önüne serdi. Ilıcalı'nın yönetim tarzı ve yarışmacılara karşı takındığı sert tavır, programın seyir zevkini artırırken, sosyal medyada da tartışmaları beraberinde getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.